top of page

Paaskoekjes baked oats

  • femsfoodcoaching
  • 26 mrt 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 3 apr

Bereidingstijd: 5 + 20 min Ook tijdens de Pasen kan je gaan voor een voedzaam ontbijt; paaskoekjes baked oats. Het paaskoekje is hierbij niet voedzaam maar wel een echte smaakmaker!

paaskoekjes baked oats

Ingrediënten (1 persoon)

  • Een ovenbestendig schaaltje van ca. 10 a 12 cm

  • 1 rijpe banaan, fijn geprakt

  • 1 ei

  • Snuf zout

  • Scheutje vanille aroma

  • 1 tl bakpoeder

  • 1 el magere (Griekse) yoghurt

  • 50 g havermeel

  • 1 Paas crème koekje


Bereiding paaskoekjes baked oats

  1. Verwarm de oven voor op 185 graden, boven en onderwarmte

  2. Meng alle ingrediënten tot een beslag, schenk in een ingevet schaaltje (ik doe dit met bakspray)

  3. Haal de crème van het koekje af, verkruimel het koekje over de bovenkant van het beslag en leg daar bovenop de crème

  4. Bak dit voor 20 minuten af op 185 graden en eet smakelijk!


Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page