Mango taartjes
- femsfoodcoaching
- 12 minuten geleden
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 20 min + minimaal 3 uur wachttijd
Vier Pasen met deze feestelijke mini mango taartjes met passievrucht! Met maar 6 ingrediënten en de romige Ísey Skyr Mango Pannacotta smaak zijn ze heerlijk fris en makkelijk te maken. Perfect voor bij de Paasbrunch!

Ingrediënten (6 stuks)
250 g Ísey Skyr mango pannacotta
3 gelatineblaadjes
6 diepvries passievrucht blokjes (ontdooid)
3 volkoren biscuitjes
15 g light boter (voor op brood)
optioneel: een paar druppeltjes vloeibare zoetstof
Verder nodig: 6 muffin/cupcake vormpjes
Bereiding mango taartjes
Week de gelatineblaadjes minimaal 10 minuten in koud water
stamp de biscuitjes fijn
smelt de boter en meng dit door de biscuitjes. Dit wordt de bodem van de taartjes
verdeel de bodem over de 6 muffin vormpjes en zet even in de koelkast
warm een paar scheppen skyr op in een pannetje (niet koken!), knijp 2 gelatineblaadjes uit en laat deze oplossen in de warme skyr
roer dit goed door de rest van de skyr en spoel het pannetje goed af
vind je het passievrucht pulp niet zoet genoeg? Doe er dan een paar druppeltjes vloeibare zoetstof doorheen.
herhaal stap 6 met een aantal lepels passievrucht pulp en los hier 1 gelatine blaadje in op. Meng vervolgens weer met de rest van het passievrucht pulp
verdeel de skyr over de muffin vormpjes en schenk daarna het passievrucht mengsel eroverheen
laat dit afgedekt minimaal 3 opstijven in de koelkast. Een hele nacht kan ook.
Comments