top of page

Mango taartjes

  • femsfoodcoaching
  • 12 minuten geleden
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 20 min + minimaal 3 uur wachttijd

Vier Pasen met deze feestelijke mini mango taartjes met passievrucht! Met maar 6 ingrediënten en de romige Ísey Skyr Mango Pannacotta smaak zijn ze heerlijk fris en makkelijk te maken. Perfect voor bij de Paasbrunch!


mango taartjes

Ingrediënten (6 stuks)

  • 250 g Ísey Skyr mango pannacotta

  • ⁠3 gelatineblaadjes

  • ⁠6 diepvries passievrucht blokjes (ontdooid)

  • ⁠3 volkoren biscuitjes

  • ⁠15 g light boter (voor op brood)

  • ⁠optioneel: een paar druppeltjes vloeibare zoetstof

  • Verder nodig: 6 muffin/cupcake vormpjes

Bereiding mango taartjes

  1. Week de gelatineblaadjes minimaal 10 minuten in koud water

  2. ⁠stamp de biscuitjes fijn

  3. ⁠smelt de boter en meng dit door de biscuitjes. Dit wordt de bodem van de taartjes

  4. verdeel de bodem over de 6 muffin vormpjes en zet even in de koelkast

  5. ⁠warm een paar scheppen skyr op in een pannetje (niet koken!), knijp 2 gelatineblaadjes uit en laat deze oplossen in de warme skyr

  6. ⁠roer dit goed door de rest van de skyr en spoel het pannetje goed af

  7. ⁠vind je het passievrucht pulp niet zoet genoeg? Doe er dan een paar druppeltjes vloeibare zoetstof doorheen.

  8. ⁠herhaal stap 6 met een aantal lepels passievrucht pulp en los hier 1 gelatine blaadje in op. Meng vervolgens weer met de rest van het passievrucht pulp

  9. ⁠verdeel de skyr over de muffin vormpjes en schenk daarna het passievrucht mengsel eroverheen

  10. ⁠laat dit afgedekt minimaal 3 opstijven in de koelkast. Een hele nacht kan ook.

Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page