top of page

Lemon cheesecake baked oats

  • femsfoodcoaching
  • 18 jun 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 5 + 13 min

Een lekker warm ontbijt, perfecte cakestructuur met een zachte lemon cheesecake vulling. Met dit recept kan jouw dag niet meer stuk!


Ingrediënten (1 persoon)

  • 45 gram havermeel

  • 10 gram eiwitpoeder vanille

  • halve tl bakpoeder

  • 100 ml (ongezoete plantaardige) melk/drink

  • 50 gram Ísey Skyr lemon cheesecake

  • Rasp van een kwart biologische citroen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 185 graden.

  2. Meng de eerste 3 ingrediënten in een schaaltje en roer tot slot de melk en citroenrasp erdoor.

  3. Schenk 3/4 van het beslag in een met bakspray ingevet schaaltje. Doe daar bovenop de schep Ísey Skyr. Schenk daaroverheen het overgebleven beslag.

  4. Bak voor 13 minuten in de oven en genieten maar!


Comentarios


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page