Lemon cheesecake baked oats
- femsfoodcoaching
- 18 jun 2024
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 5 + 13 min
Een lekker warm ontbijt, perfecte cakestructuur met een zachte lemon cheesecake vulling. Met dit recept kan jouw dag niet meer stuk!

Ingrediënten (1 persoon)
45 gram havermeel
10 gram eiwitpoeder vanille
halve tl bakpoeder
100 ml (ongezoete plantaardige) melk/drink
50 gram Ísey Skyr lemon cheesecake
Rasp van een kwart biologische citroen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 185 graden.
Meng de eerste 3 ingrediënten in een schaaltje en roer tot slot de melk en citroenrasp erdoor.
Schenk 3/4 van het beslag in een met bakspray ingevet schaaltje. Doe daar bovenop de schep Ísey Skyr. Schenk daaroverheen het overgebleven beslag.
Bak voor 13 minuten in de oven en genieten maar!
Comentarios