Framboos-granaatappel custard toast
- femsfoodcoaching
- 14 mei 2024
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 5 + 20 min
Al eerder deelde ik een recept van custard toast; dit smaakt alsof je cheesecake hebt op je brood en smaakt heerlijk zoet met je favoriete fruit. Deze variant met Ísey Skyr framboos-granaatappel is minstens zo lekker!

Ingrediënten (1 persoon)
3 volkoren boterhammen
1 ei
3 eetlepels Ísey Skyr on the go framboos-granaatappel
Als topping wat plakjes aardbei, frambozen en blauwe bessen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht
Mix het ei met de skyr tot een egaal beslag
Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham
Schenk het beslag voorzichtig in de boterham
Doe hier bovenop (de plakjes) fruit. Maak optioneel hartjes van de aardbeien.
Dit bak je 15 a 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes
Comments