top of page

Carrotcake baked oats

  • femsfoodcoaching
  • 21 feb 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 11 mrt 2024

Bereidingstijd: 5 + 20 min Als jij gek bent op carrot cake, waarom eet je het dan niet als ontbijt? Deze voedzame variant gemaakt met havermout is erg lekker, makkelijk te maken en bovendien doet het je helemaal denken aan echte carrot cake!


Ingrediënten (1 persoon)

  • 45 gram havermout- of meel

  • 10 gram eiwitpoeder vanille

  • halve tl bakpoeder

  • snuf kaneel

  • 50 gram geraspte wortel

  • 10 gram gehakte (wal)noten

  • 100 ml (ongezoete plantaardige) melk

  • 10 rozijnen Bekijk mijn favoriete smaakmakers en producten zoals eiwitpoeder, flavourdrops en honing- en suikervervanger hier!


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 185 graden.

  2. Vet een vuurvast schaaltje in met bakspray en meng de ingrediënten met elkaar tot een beslag.

  3. Giet dit in het schaaltje

  4. Bak 20 minuten af in de oven

  5. Optioneel kan je het aftoppen met een frosting van magere kwark, zuivelspread light en zoetstof/flavourdrops.


Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page