top of page

Blueberry pie muffins met frambozen

  • femsfoodcoaching
  • 21 feb 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 5 + 25 min Een heerlijk voedzaam tussendoortje die eruit ziet als een taartje!


Ingrediënten (8 a 9 muffins)

  • 175 gram Ísey Skyr blueberry pie

  • 2 eieren

  • 40 gram 100% appelmoes

  • 10 gram zonnebloemolie

  • wat vloeibare zoetstof naar smaak

  • 75 g havermeel

  • 75 g volkoren meel

  • 2 tl bakpoeder

  • een stuk of 10 a 15 frambozen

  • Verder nodig: siliconen muffin/cupcake vormpjes


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden

  2. Meng een voor een de Ísey Skyr, eieren, appelmoes, zonnebloemolie en vloeibare zoetstof en roer met een garde tot een egaal beslag.

  3. Meng in een apart kommetje de havermeel, volkoren meel en bakpoeder

  4. Doe het meel bij het beslag en meng door elkaar met een rubberen spatel

  5. Scheur een stuk of 8 frambozen uit elkaar en roer dit voorzichtig door het beslag

  6. Leg een vel bakpapier op het rooster uit de oven en vul de siliconen vormpjes telkens met een volle eetlepel beslag. Doe er wat frambozen(stukjes) bovenop.

  7. Bak voor 20 a 25 min af in de oven, met een satéprikker kan je kijken of het gaar is

  8. Voor het serveren kan je het aftoppen met een schep van de Ísey Skyr en een framboos.


Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page