Blueberry pie muffins met frambozen
- femsfoodcoaching
- 21 feb 2024
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 5 + 25 min
Een heerlijk voedzaam tussendoortje die eruit ziet als een taartje!

Ingrediënten (8 a 9 muffins)
175 gram Ísey Skyr blueberry pie
2 eieren
40 gram 100% appelmoes
10 gram zonnebloemolie
wat vloeibare zoetstof naar smaak
75 g havermeel
75 g volkoren meel
2 tl bakpoeder
een stuk of 10 a 15 frambozen
Verder nodig: siliconen muffin/cupcake vormpjes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden
Meng een voor een de Ísey Skyr, eieren, appelmoes, zonnebloemolie en vloeibare zoetstof en roer met een garde tot een egaal beslag.
Meng in een apart kommetje de havermeel, volkoren meel en bakpoeder
Doe het meel bij het beslag en meng door elkaar met een rubberen spatel
Scheur een stuk of 8 frambozen uit elkaar en roer dit voorzichtig door het beslag
Leg een vel bakpapier op het rooster uit de oven en vul de siliconen vormpjes telkens met een volle eetlepel beslag. Doe er wat frambozen(stukjes) bovenop.
Bak voor 20 a 25 min af in de oven, met een satéprikker kan je kijken of het gaar is
Voor het serveren kan je het aftoppen met een schep van de Ísey Skyr en een framboos.
Comments