Bloemkool havermout met mango en kokos
- femsfoodcoaching
- 16 apr 2024
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 19 apr 2024
Bereidingstijd: 10 min
Ik blijf het zeggen, ik hou ervan om groenten in mijn ontbijt te verwerken. Hoe fijn is het als je nog voor de lunch al een flinke portie groenten op hebt! Bloemkool is ook ideaal om te verwerken in zoete havermoutrecepten omdat het een redelijk neutrale smaak heeft. Zeker een aanrader om dit eens te proberen!

Ingrediënten (1 persoon)
150 g bloemkoolrijst (diepvries kan ook)
35 g havermeel
15 g haverzemelen (of meer havermeel)
10 g chiazaad
10 g gebroken lijnzaad
10 g geraspte kokos
een halve geprakte banaan
100 g mango blokjes
180 ml ongezoete plantaardige drink
Bereiding
Meng alle ingrediënten met elkaar en warm op in een pannetje tot het lekker begint te pruttelen
als je het te dik vindt dan kan je wat extra melk toevoegen
optioneel top je het af met een drizzle notenpasta of pindakaas
Comments