Appeltaart overnight oats
- femsfoodcoaching
- 21 feb 2024
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 11 mrt 2024
Bereidingstijd: 10 min Dit recept is heerlijk als ontbijt maar kan je ook makkelijk mealpreppen en meenemen naar je werk als lunch!

Ingrediënten (1 persoon)
Voor het overnight oats mengsel:
250 g magere kwark
zoetstof / vanille flavourdrops / vanille aroma naar smaak
20 gram havermeel en 20 gram havermout
wat kaneelpoeder
8 gram chiazaad
scheutje (plantaardige) melk
Voor het appel mengsel:
1 appel, in blokjes gesneden
wat kaneelpoeder
een paar rozijntjes Bekijk mijn favoriete smaakmakers en producten zoals eiwitpoeder, flavourdrops en honing- en suikervervanger hier!
Bereiding
Meng in een schaaltje de kwark en smaakmaker en breng op smaak naar wens.
Roer er de havermout en chiazaad doorheen en een scheutje melk en meng goed.
Dek af en laat een nachtje in de koelkast staan.
Snijd de appel in blokjes, meng met de kaneel en rozijnen. Je kan dit in een koekenpan bakken met een klein scheutje water en laten stoven tot de appel zacht is.
Je kan het ook opwarmen in de magnetron, ik doe dit in een schaaltje en dek het af met een bordje (ongeveer 1 a 1,5 min).
Het lekkerste is om het met warme appel te serveren. Als je het meeneemt naar je werk, laat de appel dan afkoelen en leg de appel op de overnight oats.
Comments