top of page

Aardbeien cheesecake

  • femsfoodcoaching
  • 11 minuten geleden
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 15 + 35 min + 2,5 uur wachttijd


Zin in een cheesecake zonder gedoe, maar bomvol smaak? Deze aardbeien cheesecake met witte chocolade is niet alleen romig en zoet, maar ook eiwitrijk en gezonder dan de klassieke versie! Met maar 5 simpele ingrediënten zet je deze topper zo op tafel. Perfect als tussendoortje, ontbijt of toetje!


aardbeien cheesecake

Ingrediënten (1 taart van 19 cm)

Bereiding aardbeien cheesecake

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden, boven en onderwarmte

  2. Meng in een kom met een garde de skyr met zuivelspread, eieren, custardpoeder en vanille suiker tot een glad mengsel

  3. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en spray de zijkanten (binnenkant) in met bakspray

  4. Stort het cheesecake mengsel erin en bak voor ca. 30-35 min af in de oven. Het is gaar als de bovenkant niet meer nat is maar een beetje flubberig mag wel.

  5. Laat de taart afkoelen

  6. Versier optioneel met aardbeien en een drizzle gesmolten witte chocolade

  7. Zet daarna nog een uur of 2 in de koelkast. eet smakelijk!

Kommentare


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page